Продукти

Книга Щастливи отношения-как да ги постигнем?

Книга Щастливи отношения-как да ги постигнем?

" Щастливи отношения - как да ги постигнем?" е една книга за взаимоотношенията във връзката. Тя е с практическа насоченост и в нея ще откриете препоръки и упражнения как да се справяте сами у дома.
Това е една книга за преоткриване и събуждане на любовта. Книга за болката, страданието и разочарованието от другия. Тогава, когато се чувстваш наранен, не разбран. Тогава, когато копнееш да си обичан и любим, а си сам.
Защото, когато всичко във връзката върви, любовта е в разгара си. Нещата са лесни и красиви. Тогава много харесваме партньора си и нещата изглеждат розови.
Но когато е трудно, сме готови бързо да се откажем. Готови сме да го обвиним, да кажем, че не ни разбира, не ни приема, не ни обича.
Но всъщност любовта започва първо у нас самите.Цена за брой „7.00“ лв.

Купи

Ревюта

Г.Видолова
Малка книжка за любовта, но способна на големи дела! Измежду страничките бели, всеки своят отговор ще намери! Постигането на щастливи отношения никак не е игра, но всяка техника от книжката учи на успехи в любовта!
Д.Радева
Когато прочетох книгата си дадох сметка, че всичко, за което съм си мислела, че е ок в отношенията в семейството, всъщност е с краката нагоре 😂. Следвала съм един модел, който ми е зададен и съм вярвала, че е правилен. Тази книга не е обикновено четиво за лека нощ. Това е книга за терапия! Вярвам, че много от вас си мислят като мен, че всичко е наред и ги е страх да напуснат коловоза, но ви уверявам, че ако я прочетете, ще ви се иска влакът ви да поеме в друга посока, която досега сте смятали даже за грешна. Приятно четене и щастливи отношения!